18.9.07

ekloYES για το καλό σου

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Και μαζί τους και οι όποιες εκλογικές αυταπάτες. Τώρα συνεχίζουμε να έχουμε μια κυβέρνηση που θέλει το καλό μας (με την κακή έννοια) αλλά και μια αριστερά που μπορεί με την πείρα των περσινών αγώνων και την ώθηση του εκλογικού αποτελέσματος να διεκδικήσει (επιτέλους) την κινητοποίηση του κόσμου αντί να την περιμένει μίζερα οχυρωμένη στο παλιό "ο κόσμος δεν τραβάει". Και έχουμε πολλά μπροστά μας: Φασίστες στη Βουλή (που μπορεί να σκάσουν και στο δρόμο, αποτελώντας κίνδυνο για τον καθένα), ιδιωτικοποιούμενο ΕΣΥ, υποχρηματοδοτούμενα (αλλά ΟΧΙ ιδιωτικά!) πανεπιστήμια και μια Φύση παρά φύση(!) εκμεταλλευόμενη. Ο νέος προϋπολογισμός ξέρουμε ήδη ότι θα είναι καλός για πλούσιους κληρονόμους: όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα χρηματοδοτούν την τρύπα που δημιουργεί η κατάργηση του φόρου κληρονομιάς για τους πλούσιους (για να τα βλέπουμε και τα θετικά: είναι κίνητρο για να πεθάνουν οι πλούσιοι-θα τους κοστίζει πιο φτηνά!).

Και η εθνική βλακεία της ημέρας: Προσέξτε τα θέματα (εικόνα) που αφορούν την Ελλάδα σύμφωνα με το in.gr: δεύτερο θέμα το τι λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη θρησκευτική ελευθερία στην Τουρκία! Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών Καθολικώς Διαμαρτυρομένων.

11.9.07

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δείτε στην ΕΤ-1 την ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α.
Τετάρτη 12/9 16:15 Προεκλογική Συγκέντρωση
Πέμπτη 13/9 19:45 Τηλεοπτικό σποτάκι
Παρασκευή 14/9 10:00 Συνέντευξη.
Άσχετο με τις ποδηλατάδες που μπορείς να κάνεις, παράτα τα βιβλία, χαλάρωσε μπροστά στην τηλεόραση...(και μην ξεχνάς να πατήσεις το ON/OFF μετά το τέλος της αγαπημένης σου εκπομπής).

6.9.07

POLITIKOI ARXHGOI

Σήμερα έχει το φοβερά ενδιαφέρον πρόγραμμα: Τι έχουν στο πρόγραμμά τους τα μεγάλα κόμματα (περιλαμβάνεται και του Παπαθεμελή...). Δεν έχει το υπόλοιπο: Και τι θα εφαρμόσουν (δεν περιλαμβάνεται και του Παπαθεμελή...).
ΠΡΟΤΑΣΗ: Δείτε τη νέα ταινία του Ταραντίνο (πιο ενδιαφέρουσα, πιο βαθιά, πιο αληθινή) που έχει τουλάχιστον κάθαρση! (Και ψηφίστε ΕΝΑΝΤΙΑ στους απατεώνες).
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • ΝΔ & ΠΑΣΟΚ = Αφού όποτε διοικούσαμε το Δημόσιο δεν δούλευε καλά να το ιδιωτικοποιήσουμε! Αντίστροφα: Αν μια επιχείρηση δεν δουλεύει καλά αλλάζει διοίκηση - καιρός να απαλλαγούμε από τους ανίκανους (σκεφτείτε: αν η Εθνική δεν πάει καλά : απολύουμε την ομάδα, δίνουμε μπόνους στον προπονητή και φυσικά την ιδιωτικοποιούμε)!
  • ΛΑΟΣ = Αν οι άλλοι βοηθούν απλά τους επιχειρηματίες με αλλαγές άρθρων του Συντάγματος (16, 24) υπάρχουν οι φασίστες ("ε, όχι και φασίστες, απλά δέρνουμε όπως η Χρυσά Αυγά όταν είμαστε περισσότεροι, "σκεφτόμαστε" ναζιστικά όπως ο Πλεύρης, είμαστε περήφανοι που είμαστε ΕΛηναι - κουλτούρα λιακό- αλλά μουστάκι όπως ο Χίτλερ δεν έχουμε") που είναι πρόθυμοι να τα δώσουν ΟΛΑ για εκμετάλλευση ("Θεωρούμε ότι ως δασικές περιοχές πρέπει να χαρακτηρίζονται μόνον οι εκτάσεις των δρυμών (...) Θεωρούμε, ακόμα, ότι οι εκτάσεις που χαρακτηρίζονται σήμερα ως δασικές χωρίς να είναι δρυμοί θα πρέπει να αποχαρακτηριστούν και να παραδοθούν για συγκεκριμένη γεωργική, αστική ή περιαστική χρήση (...)"). ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!
  • ΑΡΙΣΤΕΡΑ = Πρέπει να φανεί στους αγώνες. Όσο περιχαρακώνεται (ΚΚΕ) ή απλώνεται (ΣΥΝ) στα λόγια, χωρίς να δίνει λύση στον κόσμο που θέλει να αγωνιστεί για τα συμφέροντά του, χωρίς να οργανώνει την αντίσταση, τόσο πιο αφερέγγυα φαίνεται.