1.10.07

KALO PODILATOMHNA (20/10/2007 12:00 PEDIO AREOS ATHINA, 28/10 @IDIA SHMEIA ALLA alleyOTIcat)




ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ


ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (που αν μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα άλλωστε, θα ήταν παράνομες όπως είπε και ο Κάρολος-ένα ενδιαφέρον προφίλ του παρουσιάζεται και φέτος από τον Άγγελο Αντωνόπουλο @ Κεραμεικό: Ο Μαρξ στο Σόχο). Και τώρα τι? ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ (όπως γράφουν παρεξηγήσιμα οι αναρχικοί).
Έχουμε μεγάλες μάχες μπροστά μας
Η ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α καλεί σε Παναττική Συνέλευση το Σάββατο 6 Οκτώβρη 18:00 @ ΑΣΟΕΕ για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τα επόμενα βήματα της παρουσίας μας.
Οι ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ, οι ποδηλάτισσες, μερικοί με πατίνια και sk8s και οι φίλοι θα βρεθούμε για μια ακόμη ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ @ Πεδίο του Άρεος στις 20 του μήνα για να χαράξουμε νέους ΠΟΔΗΛΑΤΟδρομους στο κίνημα!
Αλλά και στις 28, ανήμερα "εθνικής εορτής", οι αλητόγατοι του δρόμου (alley cat) θα διασχίσουν με ταχύτητα και πονηριά διαγώνια και κάθετα την Αθήνα οι περισσότεροι για τη χαρά της βόλτας και τις μπύρες και τα σουβλάκια του τέλους και οι πρώτοι (και ικανοί, όχι απλά τυχεροί) για το έπαθλο των διακοπών στο Πήλιο.
Και έρχονται το Ασφαλιστικό (θα την φάτε εδώ τη σύνταξη ή να την τυλίξουμε?), το σκάνδαλο του Ελαιώνα (μετά την Πάρνηθα και τη Ζαχάρω οι ανίκανες κυβερνήσεις παραδέχονται την ανικανότητά τους και, αντί να παραιτηθούν, χαρίζουν ό,τι είχε απομείνει για δενδροφύτευση σε εταιρείες για εκμετάλλευση - το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ μπαίνει σε εφαρμογή από τον Καραμανλή), ο προϋπολογισμός (πώς οι φτωχοί θα χαίρονται για φόρους που δεν τους αφορούσαν αλλά ΤΩΡΑ απαλλάσσονται!) και οι υπόλοιποι ΑΓΩΝΕΣ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και τη ΖΩΗ μας.
Ένα είναι σίγουρο: Αν παλεψουμε ΙΣΩΣ χάσουμε. Αν ΔΕΝ παλέψουμε, ΧΆΣΑΜΕ σίγουρα.
Θα νικήσουμε γιατί είναι αναγκαίο!