5.11.10

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ!

Ο Πάγκαλος έτρωγε μαζί με το ένα εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους... Οργάνωνε σαν υπουργός τη λειτουργία του Δημοσίου και τελικά αποφάσισε ότι χρειάζονται μόνο οι διακόσιες χιλιάδες συνδαιτημόνες του. Τρώγοντας με τόσο κόσμο αποφάσισε ότι "Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι" και απειλεί να μας πάρει τα κεφάλια (όλων μας, γιατί χρωστάμε το λογαριασμό). Πιο πριν είχε φάει άλλον "φίλο της Πατρίδος" (τον Κούρδο Οτσαλάν) λόγω κακής οργάνωσης. Σήμερα οργανώνει τις επιθέσεις ενάντια στη μονιμότητα, τους μισθούς και τις δημόσιες υπηρεσίες, ώστε μεθαύριο να μπορεί να πει: Αφού το δημόσιο είναι αναποτελεσματικό και παραφουσκωμένο, φλύαρο και σπάταλο, να το ιδιωτικοποιήσουμε! ΑΡΑ: ΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ και, αν δεν αντέχει στην ελεύθερη αγορά, να τον στείλουμε στο μέτωπο ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ!
(Μην ξεχνάμε ότι οι μόνοι κλάδοι του δημοσίου που συνεχίζουν τις προσλήψεις (σχεδόν πάντα με μέσο), έχουν μηδέν παραγωγικότητα αλλά σύνταξη νωρίς νωρίς είναι οι μπάτσοι και οι καραβανάδες. Και είναι οι μόνοι στο δημόσιο που δεν έχουν έλλειψη υλικών: γκλομπ, δακρυγόνα, υποβρύχια και φρεγάτες δεν έλλειψαν ποτε...)
Γιαυτό στις εκλογές μην ψηφίσετε τον πιο ικανό, ούτε τον πιο ωραίο, ψηφίστε ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ, την αριστερή προοπτική, που αρνείται το χρέος ζητώντας κρατικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο, απαιτεί απαγόρευση των απολύσεων και κρατικοποίηση χωρίς αποζημίωση για όσα αφεντικά εκβιάζουν, και προκρίνει την αλληλεγγύη σε μετανάστες και πρόσφυγες και μεταξύ των εργαζόμενων ενάντια στους πολέμους και τη φτώχια που σπέρνουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ και ΕΕ! (αντικαπιταλιστικα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα)