8.11.11

Πρόταση για πρωθυπουργό ΠΟΔΗΛΑΤΗ!

Μας αξίζει ένας ακόμα (μετά τον χειμερινό κολυμβητή Ζολώτα) μεγαλοΤραπεζίτης για πρωθυπουργός? 
Όταν οι Πολιτικοί γίνονται πολιτικοί (Κωστάκης, Γιωργάκης, Αντώνης) και δεν μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, η ΧουνΤρόικα σκέφτεται τα λεφτά και τα τσιράκια της για να Μας κάνει/βγάλει πέρα (άλλωστε οι επιχειρηματίες δοκιμάστηκαν με τους φασίστες στην Ιταλία και τα κάναν κι εκεί ΜπερλουΣκόνη Και Μπο(ύρμπερ)σι). Τα πτυχία τους μικρή σημασία έχουν, γιατί έχουν βγει από μεγάλα ............ σχολεία (Κολλέγιο) και τα παίρνουν εύκολα (η γυναίκα του Κωστάκη έγινε γιατρός...νύχτα). (Με τον ίδιο τρόπο μπαίνουν και στα νοσοκομεία, αν χρειαστεί - επειγόντως και στο λεπτό - γι' αυτούς δεν έχει λίστες και αναμονές, όπως για τους χαμένους υπηκόους).
Διαβάστε και τους τσάτσους, που έχουν εξασφαλισμένους τους μισθούς τους (Pretender'ς): μια κυβέρνηση  συνεργασίας ... αποτελεί ... μια λύση ...  κατευνασμού και σταθερότητας, ... απέναντι σε αυτή την ένταση (σενάριο της 28ης Οκτωβρίου)...... και άλλος....: Η κοινή γνώμη, απηυδισμένη από την προφανή ανικανότητα των ηγεσιών των δύο μεγάλων κομμάτων, αναζητούσε έναν σοβαρό και ικανό άνθρωπο για να κάνει... "τη δουλειά". Ετσι ο κ. Παπαδήμος προέκυψε τελικά σαν... "μάννα εξ ουρανού!". .
Τώρα, σκεφτείτε γιατί φοβάται τόσο τη μούτζα του εργαζόμενου μαθητή... (αυτός και το σύστημα που "γλύφει" και αφήνει μια τέτοια γεύση...ποδιάς...)
Για τις βρώμικες δουλειές, οι Έλληνες "θέλουμε τον Αλβανό μας", τουλάχιστον ένας "λαθρομετανάστης" μπορεί εύκολα να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος και θα μπορούμε να τον λέμε ΟΛΟΙ "προδότη" επιτυγχάνοντας την εθνική ενότητα!
Και θα ξέρει πραγματικά ποδήλατο....