17.1.13

ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ


3.20 τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Γενάρη στα Πετράλωνα. Δύο νεοναζί που επιβαίνουν σε μηχανάκι επιτέθηκαν και δολοφόνησαν με μαχαιριές μετανάστη που βρισκόταν στην οδό Φυλασίων και Τριών Ιεραρχών πάνω σε ποδήλατο. Ο Σερντάρ Γιακούμπ από το Πακιστάν, 26 χρόνων δέχτηκε δολοφονική μαχαιριά κάτω από την ξιφοειδή απόφυση του στέρνου με κατεύθυνση προς την καρδιά.
Η συγκάλυψη και η συνεργασία της Αστυνομίας του Δένδια έχει αποθρασύνει τους νεοναζί που τριγυρνάνε τα βράδια ψάχνοντας για το επόμενο θύμα τους.
Οι φωνές του μετανάστη ξεσήκωσαν τη γειτονιά, κάτοικοι βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει και κατάφεραν να δουν τον αριθμό από το μηχανάκι που χρησιμοποιούσαν οι ρατσιστές-δολοφόνοι. Χάρη σε αυτή την κίνηση, οι δύο δολοφόνοι συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στο Σύνταγμα.
Γίνεται ολοένα και πιο επιτακτικό να τσακίσουμε την ναζιστική απειλή. Δεν θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν τη δολοφονική τους δράση.
Πρώτη απάντηση το απόγευμα της Πέμπτης 17/1 με πικετοφορία που θα ξεκινήσει στις 6μμ από την πλατεία Μερκούρη, θα κάνει περιοδεία ενημέρωσης στη γειτονιά και θα καταλήξει στο σημείο της δολοφονίας.
Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε με το μεγάλο αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 19 Γενάρη στην Ομόνοια στις 2 το μεσημέρι και τη μεγάλη συναυλία στις 4 στο Σύνταγμα.
STOP στις ρατσιστικές δολοφονίες και επιθέσεις!
Ποτέ ξανά φασισμός!
Εργάτες ενωμένοι ενάντια στα Μνημόνια, τη συγκυβέρνηση, την Τρόικα και τους νεοναζί!
Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 18/12/2013...