6.9.07

POLITIKOI ARXHGOI

Σήμερα έχει το φοβερά ενδιαφέρον πρόγραμμα: Τι έχουν στο πρόγραμμά τους τα μεγάλα κόμματα (περιλαμβάνεται και του Παπαθεμελή...). Δεν έχει το υπόλοιπο: Και τι θα εφαρμόσουν (δεν περιλαμβάνεται και του Παπαθεμελή...).
ΠΡΟΤΑΣΗ: Δείτε τη νέα ταινία του Ταραντίνο (πιο ενδιαφέρουσα, πιο βαθιά, πιο αληθινή) που έχει τουλάχιστον κάθαρση! (Και ψηφίστε ΕΝΑΝΤΙΑ στους απατεώνες).
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • ΝΔ & ΠΑΣΟΚ = Αφού όποτε διοικούσαμε το Δημόσιο δεν δούλευε καλά να το ιδιωτικοποιήσουμε! Αντίστροφα: Αν μια επιχείρηση δεν δουλεύει καλά αλλάζει διοίκηση - καιρός να απαλλαγούμε από τους ανίκανους (σκεφτείτε: αν η Εθνική δεν πάει καλά : απολύουμε την ομάδα, δίνουμε μπόνους στον προπονητή και φυσικά την ιδιωτικοποιούμε)!
  • ΛΑΟΣ = Αν οι άλλοι βοηθούν απλά τους επιχειρηματίες με αλλαγές άρθρων του Συντάγματος (16, 24) υπάρχουν οι φασίστες ("ε, όχι και φασίστες, απλά δέρνουμε όπως η Χρυσά Αυγά όταν είμαστε περισσότεροι, "σκεφτόμαστε" ναζιστικά όπως ο Πλεύρης, είμαστε περήφανοι που είμαστε ΕΛηναι - κουλτούρα λιακό- αλλά μουστάκι όπως ο Χίτλερ δεν έχουμε") που είναι πρόθυμοι να τα δώσουν ΟΛΑ για εκμετάλλευση ("Θεωρούμε ότι ως δασικές περιοχές πρέπει να χαρακτηρίζονται μόνον οι εκτάσεις των δρυμών (...) Θεωρούμε, ακόμα, ότι οι εκτάσεις που χαρακτηρίζονται σήμερα ως δασικές χωρίς να είναι δρυμοί θα πρέπει να αποχαρακτηριστούν και να παραδοθούν για συγκεκριμένη γεωργική, αστική ή περιαστική χρήση (...)"). ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!
  • ΑΡΙΣΤΕΡΑ = Πρέπει να φανεί στους αγώνες. Όσο περιχαρακώνεται (ΚΚΕ) ή απλώνεται (ΣΥΝ) στα λόγια, χωρίς να δίνει λύση στον κόσμο που θέλει να αγωνιστεί για τα συμφέροντά του, χωρίς να οργανώνει την αντίσταση, τόσο πιο αφερέγγυα φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: