10.3.09

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ: μήπως είναι ΙΔΨ όλοι οι εχθροί?

Ένας από τους προτινόμενους τρόπους να κερδίσεις χρόνο μπας και ξεφύγεις από βρυκόλακα είναι να ρίξεις μπροστά του πχ. μια χούφτα κέρματα ή γενικά πράγματα που θα πρέπει να μετρήσει. Επειδή είναι ιδεοψυχαναγκαστικός θα κάτσει να τα μετρήσει και ίσως έτσι προλάβεις να ξεφύγεις. Δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω αν πιάνει στα σίγουρα, όποτε μην το παίρνετε σα δεδομένο.
Το αυτό ισχύει για όλα τα νυκτόβια όντα. Αν δώσεις σε καλικάντζαρο κόσκινο θα κάτσει να μετρήσει όλες τις τρύπες.
Δυστυχώς αυτά τα κόλπα δεν πιάνουνε στα ζόμπι του καπιταλισμού... Άμα δεν κουνήσουμε απειλητικά τις γροθιές μας, περικυκλώνοντας με τα ποδήλατά μας τους Κακλαμάniacs, αν δεν καταλάβουμε τις σχολές και τα σχολεία μας κόβοντας το δρόμο στα δρόμο στα golden ΔΑΠboys, αν δεν οργανώσουμε απεργίες και καταλήψεις κόντρα στα αφεντικά μας, θα μας έρθει ο λογαριασμός της κρίσης τους (κι αυτοί θα είναι αλλού...) και δε θα μας φταίνε ούτε οι μετανάστες, ούτε οι φτηνότεροι κινέζοι εργάτες ΑΛΛΑ η διστακτικότητά μας και ο ωχαδερφισμός μας (με την έννοια "εγώ θα...")...
ΥΓ: η εικόνα από διαδήλωση στη Γερμανία, που ζητάνε "πιο πολύ μόρφωση για φασίστες, ενάντια στις διακρίσεις κάθε είδους"... ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ: Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!
ΥΓ2: Στο group, με την ονομασία «Για όσους βαρέθηκαν τη ζωή τους και θέλουν κάτι διαφορετικό» είχαν εγγραφεί 64 χρήστες του διαδικτύου. Μετά από έρευνα της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δημιουργού της εν λόγω σελίδας και ο οποίος δήλωνε την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ι. Σακελλάκος. Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλήθηκαν ψυχολόγοι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αλληλεγγύη της Εκκλησίας της Ελλάδος με σκοπό να προσφέρουν τις υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στον δημιουργό της σελίδας και τα μέλη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: