28.4.09

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

Η κυβέρνηση (πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε Καμένους (π.χ. υπουργό ακτοπλοΐας - πωλητή αυτοκινήτων – χρηματοδότη φασιστών) και τα καμένα) αποφασίζει για την τόνωση της ζήτησης στον (καμένο) κλάδο των μαντράδων αυτοκινήτων και των άνεργων και Βουβών εργολάβων, μετά τις μειώσεις στη φορολόγηση των νέων αυτοκινήτων και την αύξηση των δυνατοτήτων για σύναψη δανείου, να αθωώσει κάθε υπόδικο αγωνιστή της ζωής, όπως ο υπουργός της Παυλίδης (για την κόρη του και τους άνεργους εργολάβους...) και ο μπάτσος που έπαιρνε 3ωρες άδειες για να προλαβαίνει να ληστεύει (εντός ωραρίου) τράπεζες (για να αφήσει κάτι στα παιδιά του και να αυξήσει και τη ζήτηση για υπηρεσίες φύλαξης), ώστε η δικαιοσύνη να μην αναστέλλει και τρομοκρατεί επίδοξους Επενδυτές. Ταυτόχρονα, για την τόνωση στην οικοδομική δραστηριότητα, θα απελευθερωθεί αμέσως ο Βωβός εργολάβος και ο λαλίστατος Δήμαρχος (Κακλαmaniac) από κάθε εμπόδιο νομικής αιτιολογίας: οι υπηρεσίες του Δήμου θα γίνουν αρμόδιες (και ανεύθυνες) για την αδειοδότηση χτισίματος σε Πάρνηθα, Ελαιώνα, παρκάκια, άλση και στις παραλίες (αιγιαλό), ώστε να προχωρήσει επιτέλους η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ (και στις αξιοποιήσιμες περιοχές: Καϊάφα, Ολυμπία, Ακρόπολη, Φιλοπάππου, Αώο, Βιστωνίδα κλπ).

Επίσης για την τόνωση του ανταγωνισμού μεταξύ των αφεντικών προχωρά σε αθλοθέτηση του καλύτερου τρόπου ανταμοιβής της εργασίας: «ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ» θα παίρνουν τα «στελέχη» και «συνεργάτες» επιχειρήσεων, που κατανοώντας τις δυσκολίες στην αγορά εργασίας θα δέχονται να δουλεύουν στο σπίτι τους (τηλεεργασία) δωρεάν (προσφορά στο κοινωνικό σύνολο) χωρίς ασφάλιση (ο Κορδελάκιας Αβραμόπουλος θα τους προσφέρει κάθε χρόνο 1 μήνα ασφάλιση απορίας, ώστε να μην πήξουν και τα νοσοκομεία, αφού η αναμονή ξεπερνάει πάντα το μήνα). Όλοι αυτοί οι νουνεχείς Σταχανοβίτες θα παίρνουν δελτία κοινωνικού τουρισμού, ανεξαρτήτως απόδοσης / εκμετάλλευσης, για διακοπές μεσοβδόμαδα (άλλη μια προσφορά για την τόνωση του τουρισμού).

3 σχόλια:

phlou...flis είπε...

και ανάμεσα σε όλ' αυτά που τόσο...ρόδινα περιγράφεις, αναζητάς το μή ...χοίρον βέλτιστον

Xpapathan είπε...

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ανίκανη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολλών ούτε στο εσωτερικό της χώρας ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι' αυτό στις 7 Ιουνίου όλοι ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.

SOCYACLIST είπε...

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ικανό να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολλών ούτε στο εσωτερικό της χώρας ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι' αυτό στις 7 Ιουνίου όλοι ψηφίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πέρα από τον πολιτικό χουλιγκανισμό των λιγούρηδων (από το "λίγος", αυτός που υπολείπεται) Ιζνογκούντ!