28.4.09

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

Η κυβέρνηση (πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε Καμένους (π.χ. υπουργό ακτοπλοΐας - πωλητή αυτοκινήτων – χρηματοδότη φασιστών) και τα καμένα) αποφασίζει για την τόνωση της ζήτησης στον (καμένο) κλάδο των μαντράδων αυτοκινήτων και των άνεργων και Βουβών εργολάβων, μετά τις μειώσεις στη φορολόγηση των νέων αυτοκινήτων και την αύξηση των δυνατοτήτων για σύναψη δανείου, να αθωώσει κάθε υπόδικο αγωνιστή της ζωής, όπως ο υπουργός της Παυλίδης (για την κόρη του και τους άνεργους εργολάβους...) και ο μπάτσος που έπαιρνε 3ωρες άδειες για να προλαβαίνει να ληστεύει (εντός ωραρίου) τράπεζες (για να αφήσει κάτι στα παιδιά του και να αυξήσει και τη ζήτηση για υπηρεσίες φύλαξης), ώστε η δικαιοσύνη να μην αναστέλλει και τρομοκρατεί επίδοξους Επενδυτές. Ταυτόχρονα, για την τόνωση στην οικοδομική δραστηριότητα, θα απελευθερωθεί αμέσως ο Βωβός εργολάβος και ο λαλίστατος Δήμαρχος (Κακλαmaniac) από κάθε εμπόδιο νομικής αιτιολογίας: οι υπηρεσίες του Δήμου θα γίνουν αρμόδιες (και ανεύθυνες) για την αδειοδότηση χτισίματος σε Πάρνηθα, Ελαιώνα, παρκάκια, άλση και στις παραλίες (αιγιαλό), ώστε να προχωρήσει επιτέλους η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ (και στις αξιοποιήσιμες περιοχές: Καϊάφα, Ολυμπία, Ακρόπολη, Φιλοπάππου, Αώο, Βιστωνίδα κλπ).

Επίσης για την τόνωση του ανταγωνισμού μεταξύ των αφεντικών προχωρά σε αθλοθέτηση του καλύτερου τρόπου ανταμοιβής της εργασίας: «ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ» θα παίρνουν τα «στελέχη» και «συνεργάτες» επιχειρήσεων, που κατανοώντας τις δυσκολίες στην αγορά εργασίας θα δέχονται να δουλεύουν στο σπίτι τους (τηλεεργασία) δωρεάν (προσφορά στο κοινωνικό σύνολο) χωρίς ασφάλιση (ο Κορδελάκιας Αβραμόπουλος θα τους προσφέρει κάθε χρόνο 1 μήνα ασφάλιση απορίας, ώστε να μην πήξουν και τα νοσοκομεία, αφού η αναμονή ξεπερνάει πάντα το μήνα). Όλοι αυτοί οι νουνεχείς Σταχανοβίτες θα παίρνουν δελτία κοινωνικού τουρισμού, ανεξαρτήτως απόδοσης / εκμετάλλευσης, για διακοπές μεσοβδόμαδα (άλλη μια προσφορά για την τόνωση του τουρισμού).

24.4.09

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!

Στην αρχαία Αθήνα οι συντηρητικοί είχαν μεγάλες εξουσίες μέσω του Αρείου Πάγου... Ο Εφιάλτης ξεκίνησε διώξεις για διαφθορά και με νέους νόμους κατάφερε να κλαδέψει μεγάλο κομμάτι της εξουσίας του Αρείου Πάγου. Δεν είναι μόνο ο Σανιδάς που βοηθά τους διεφθαρμένους (Κυβέρνησης και Εκκλησίας) αλλά και πολλοί (διαπλεκόμενοι) δικαστές που κολλάνε στο γράμμα του νόμου για να μη μας αφήσουν τα δικαιώματά μας σε δουλειά (συμβασιούχοι), υγεία και παιδεία (ανάλυση δεν χρειάζεται - ο δολοφόνος του Τεμπονέρα Καλαμπόκας δουλεύει ελεύθερος όπως και ο δολοφόνος Μελίστας).

Γιαυτό πρέπει να λέμε πάντα: ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!

23.4.09

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΓΣΕΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙ!
Μετά από τις διαδηλώσεις του Δεκέμβρη αλλά και την πρόσφατη της 2/4/09 η ΓΣΕΕ (με τον κολαούζο ΑΔΕΔΥ) αποφάσισαν ότι χρειάζεται τα Εργατικά Κέντρα (πιο συγκεκριμένα της Αθήνας - ΕΚΑ) να αναλάβουν την ευθύνη για τον "εορτασμό" της Πρωτομαγιάς, έτσι ώστε να μη βρεθούν σε καμιά δυσάρεστη έκπληξη: ο κόσμος εξαγριωμένος από την αδράνειά τους να απορίψει τους εκλεκτούς τους "Σόμπολους" (γνωστός για το μελοδραματικό του ύφος όταν αναφέρεται σε φόνους και για τις γαργάρες του όταν ασχολείται με απολύσεις συναδέλφων) και να ζητήσει να αλλάξει το ψήφισμα της συγκέντρωσης... Και ακόμα χειρότερα στην πορεία κανένας να μη θέλει να κρατά τα πανώ της Γαργάρας Στεντόρειας Ελάχιστων Εργαζόμενων και να χρειαστεί οι μεγαλοσυνδικαλιστές να ιδρώσουν στον "αγώνα"... Έτσι αποφάσισαν να πάνε από Κλαυθμώνος (όπου παλιά κλαίγαν οι απολυμένοι δημόσιοι υπάλληλοι μετά από κάθε αλλαγή κυβέρνησης), που εκτός από το κλίμα/κλάμα είναι εύκολο να την κάνουν για αλλού και πιο κοντά στο παραδοσιακό τέρμα της πορείας-τη Βουλή. Όμως δεν πρέπει να "ΠΑΜΕ" αλλού. Όπως στην απεργία στις 10/12/08 πολλά σωματεία αρνήθηκαν να υποταχτούν στη θέληση του Καραμανλή (και το "σκύψιμο" της ΓΣΕΕ) για αποφυγή "όξυνσης" (sic, μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και το άγριο ξύλο στις διαδηλώσεις) και διαδηλώσαμε μαζικά από το μουσείο, σε μια διαδήλωση τεράστια, οργισμένη, που επέβαλε και την απόσυρση των ΜΑΤ από την πορεία. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!
  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ
  • ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΑΠΟΛΥΕΙ
  • 7ΩΡΟ ΚΑΙ 35ΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

3.4.09

STRASBOURG ANTI NATO DEMONSTRATION

ENANTIA STO NATO: 60 XPONIA NATO, H IDIA ISTOPIA: XOYNTES - POLEMOI - TROMOKRATIA. DIADHLWSH ENANTIA SE KARAMANLH - SARKOZY STO STRASBOYRGO, PNIGMENOI STA XHMIKA...