11.12.07

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Γιατί αυτοί που μας κλέψαν τα ταμεία (και πιάστηκαν στα πράσα) μας ζητάνε θυσίες γιατί τα ταμεία αυτά "δεν αντέχουν" να δώσουν αυτά για τα οποία δημιουργήθηκαν.
Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που έχουν το μέσο (να δούμε αν αυτό θα τους δώσει σύνταξη), δεν ελπίζουν ότι θα προφτάσουν να την πάρουν (και πεθαίνοντας δεν θα τους καλύπτει κανένας τα νοσήλεια ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ), τους εκβιάζουν (χωρίς ταμεία να δουν τι θα πάθουν), είναι παρτάκηδες (να ψοφήσουν μόνοι τους σα το σκυλί στ' αμπέλι) - για όλους υπάρχει "κάτι καλό". Αυτοί είναι Ταξικά Κοθώνια και δε θα μπορούμε ούτε να τους λυπηθούμε για τη βλακεία τους όταν συμβεί η στραβή και δοκιμαστούν τα παραμύθια που έχουν καταναλώσει (ας θυμηθούν οι παλιοί την έκπληξη των κομματόσκυλων επί Γκορμπατσώφ (αποκάλυψη των "λαθών" του "κομμουνισμού"), επί Τζαννετάκη και Ζολώτα (βρώμικο 89 και ξετσίπωτο 1990) όταν ΟΛΟΙ συγκυβερνήσαν "για το καλό του τόπου" και μας φέραν τον εφιάλτη). Δυστυχώς με κάτι τέτοιους την πληρώνουμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Στις 12 Δεκέμβρη ας δουλέψουν τα κοθώνια να δούμε τι αξίζουν. Γιατί από το κουτόχορτο δεν γίνεται σούπα να τρώνε στα γεράματά τους.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: