7.12.08

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΗ (ένα σχόλιο στο "λειτούργημα" του μπάτσου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/12/08 ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ) ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!
Mission impossible: πώς μπορεί αυτή η κυβέρνηση, που δολοφονεί μετανάστες και φυτεύει σε όλο το κέντρο της Αθήνας Ειδικούς (συνοριακούς) Φρουρούς, δέρνει ξετσίπωτα τους φοιτητές που διαδηλώνουν αφού τους ραντίσει με αέρια που δεν θα χρησιμοποιούσε ούτε σε πόλεμο, να μας πείσει ότι ο "ειδικός μπάτσος" (για να θυμηθούμε πως λέγονται αυτοί που και σήμερα ακόμη χρησιμοποιούν τα χαστούκια για την καταράκωση του ηθικού και τον βασανισμό των κάθε φορά - και με κάθε άσχετη αφορμή - συλληφθέντων) που πυροβόλησε σήμερα στα Εξάρχεια 3 φορές "στον αέρα για εκφοβισμό" και σκότωσε 16(?)χρονο αναρχικό με μια σφαίρα στο θώρακα(?) θα τιμωρηθεί παραδειγματικά ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό???

Μόνο αν πάνε να πνιγούν (εννοείται στη Βιστωνίδα που ανήκει και στη μονή Βατοπεδίου).
(Αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό κατάληψη το Πολυτεχνείο και οι δρόμοι που οδηγούν στη ΓΑΔΑ. Πιθανότατα κάποιοι κατευθύνονται με πορεία προς τα εκεί και υπάρχει και αύριο στις 1 μμ πορεία επίσης στη ΓΑΔΑ. Σκατολειτούργημα; Σκατοδεξιοί; Σκατοφασίστες; Με εξαίρεση το "λειτούργημα" που δεν παίζει γιατί την αστυνομία ο απλός ο κόσμος δεν τη χρειάζεται, τα άλλα δύσοσμα είναι σωστά, κατά περίπτωση).
Παρεμπιπτόντως, επειδή στο ίντερνετ ο ορισμός του λειτουργήματος δεν είναι εύκολο να βρεθεί, να αναφέρω τα εξής: λειτούργημα χαρακτηρίζεται ένα επάγγελμα με ευρύ και σοβαρό κοινωνικό ρόλο, που συχνά ξεπερνά τη χρηματική του ανταμοιβή. Έτσι έχουν φτάσει πολλοί να θεωρούν ότι επιτελούν λειτούργημα, είτε από κουτοπονηριά (δημοσιογράφοι, δικηγόροι, οι φαντάροι για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ(!!!) και πολλοί άλλοι) είτε από αγαθοσύνη (πολλοί τίμιοι δάσκαλοι και καθηγητές -αλλά λίγοι γιατροί - ψηφίζουν κατά καιρούς κόντρα σε απεργίες γιατί νιώθουν ότι επιτελούν λειτούργημα - αποτέλεσμα των χαμηλών μισθών που δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους). Αυτό το δεύτερο (αγαθοσύνη) το έχουν εκμεταλλευτεί πολλοί υπουργοί ώστε να μη δώσουν αξιοπρεπείς μισθούς - για τους γιατρούς του ΕΣΥ είναι τόσο επίσημο που κανένας υπουργός τα τελευταία χρόνια δεν έχει δώσει αυξήσεις, θεωρούν ότι τους καλύπτει το φακελάκι..).
Ο σύγχρονος ρόλος του αστυνομικού λειτουργήματος: προστατεύουμε τα τμήματα ώστε να μη γίνονται ρεζίλι οι υπουργοί από την εκδίκηση κάθε παρέας αναρχικών, συλλαμβάνουμε μετανάστες (βρώμικη δουλιά που πληρώνεται κλέβοντας τους "πελάτες"), φροντίζουμε να δέρνουμε φοιτητές παρασυρμένους από αριστεριστές ώστε να μην ξαναπατήσουν σε πορεία, κόβουμε την κυκλοφορία όπως διατάξει το όργανο υπηρεσίας για να βρίζει ο κόσμος όσους κάνουν πορείες, μεταφέρουμε φυλακισμένους και πρεζάκια (φριχτή δουλιά: ούτε παραπάνω λεφτά, ούτε ξύλο για εκτόνωση, μόνη διέξοδος το καμάκι αν κυκλοφορεί τίποτα εκεί), τάβλι-TV-φασιστικές κουβεντούλες σε κλούβες που φυλάνε νευραλγικά σημεία του κράτους - ΑΕΙ-υπουργεία-Εξάρχεια. Το παλιό σύνθημα τρεις κι εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε, σήμερα είναι ανενεργό γιατί εκτός από το λειτούργημα υπάρχουν και τα τυχερά: προστασία, υπηρεσία μετά ως φουσκωτοί το βράδι, καμιά κλεψιά, τίποτα ναρκωτικά-ό,τι τσιμπήσουν (άλλα δεν μου έρχονται...).

Δεν υπάρχουν σχόλια: