4.6.09

ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

«Κοινωνικοί και οικονομικοί λόγοι αυξάνουν την παραβατικότητα ... νέες μορφές εγκληματικότητας δημιουργούν νέα δεδομένα ... Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα και κοινωνική ευαισθησία, στο πλαίσιο του Συντάγματος, με πλήρη σεβασμό στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και πρόσθεσε ότι η πολιτεία βρίσκεται «βρίσκεται στο πλευρό τους, τους εμπιστεύεται και προσπαθεί πάντα να διασφαλίζει τους όρους, που επιτρέπουν στην Αστυνομία να επιτελεί το καθήκον της».
ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ! Ο πρωθυπουργός των φασιστικών σωμάτων ασφαλείας τους λέει να σέβονται τα "θεμελιώδη δικαιώματα", όταν είναι πλέον γνωστό ότι δέρνουν και συλλαμβάνουν κόσμο
επειδή ΔΕΝ είναι φασίστες ή πρεζάκια αλλά αριστεροί ή ξένοι και βρίσκονται εκεί που κυβερνάει η επιβαλόμενη ανομία της ΕΛΑΣ (παρέα με συναδέλφους της χρυσαυγίτες ή Λαοικούς). Σε υπόγεια γύρω από την Ομόνοια οι μπάτσοι κρατάνε για ώρες μετανάστες γυμνούς και γονατιστούς (τους Έλληνες τους αφήνουν γρήγορα)... Ο ρατσισμός της αστυνομίας έχει πλέον και θεσμική κάλυψη, όπως φαίνεται στις απορρίψεις "ξένων" υποψηφίων, που είχαν όμως συμμετάσχει στις προηγούμενες ευρωεκλογές!
Αλλά υπάρχει ελπίδα: 46-64% στην Ελλάδα θα δέχονταν να πληρώσουν κάτι παραπάνω για να ψωνίσουν από ένα μη διεφθαρμένο μαγαζί! Μόνο 12% θεωρούσαν (ως τις 3/12/2008!) ότι η κυβέρνηση είναι αποτελεσματική στον αγώνα ενάντια στη διαφθορά και 58% ότι τα κόμματα είναι διεφθαρμένα! Δυστυχώς, 18% πλήρωσε κάποιο μπακσίσι μέσα στη χρονιά, δίνοντας έτσι στην Ελλάδα 12 πόντους παραπάνω από τις γειτονικές μας χώρες, όπως η Τουρκία και η Μακεδονία (εκεί πλήρωσαν λιγώτεροι από 6%!).
Μπροστά μας είναι οι εκλογές, όπου θα αναμετρηθεί επιτέλους ο Σοσιαλισμός με τη Βαρβαρότητα. Μετρήστε ποιοι είναι οι λιγώτερο διεφθαρμένοι και ψωνίστε από εκεί. Αλλά η βαρβαρότητα δεν έχει μόνο πολλά κουφιοκέφαλα αλλά και προνομιακούς δεσμούς με τους εχθρούς του ανθρώπου (φίλους της μάσας ή της αφασίας). Και γιαυτό η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει να γίνει παντού, όπως το Δεκέμβρη αλλά πιο οργανωμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: