4.3.10

ΠΟΙΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ?!

Όταν έδιωξαν τα stage είπα "τι με νοιάζει εμένα, αυτοί είναι όλοι με μέσο", όταν αποφάσισαν ότι ούτε οι συμβασιούχοι θα διορίζονται είπα "τι με νοιάζει εμένα, πάνε να μπουν στο δημόσιο με τα μέσα από την πίσω πόρτα", όταν είπαν ότι κομμένες οι αυξήσεις σκέφτηκα "τι με νοιάζει εμένα, όσοι παίρνουν πάνω από 2.000 ας μην πάρουν κι άλλα", όταν κόβουν τα δώρα 30% πείθομαι από τον Καρατζαφέρη "θα ματώσουμε".. ιδιαίτερα στο δημόσιο που είναι εξασφαλισμένοι όλοι.. "αλλά η Ελλάδα θα επιζήσει"

αλλά τώρα που πέφτουν όλες μαζί οι παλιές ιδέες

(να πουλήσουμε τα νησιά, φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, 3 χρόνια λιτότητα, ιδιωτικοποιήσεις, 5 θα φεύγουν με σύνταξη - 1 θα προσλαμβάνεται, με εξαίρεση τον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας (για ποιον!), να ψωνίσουμε φρεγάτες και αεροπλάνα (για ποιον!), να κάνουμε εξεταστικές για τους κλέφτες) θυμήθηκα τους Γερμανούς το 2004 (mieSens, διαχρονικά), τους Ιταλούς το 1993 (ΑΓΕΤ) και το Μητσοτάκη (μονίμως - αυτός και το σόι), τον Παπαδρέου και τη βίλα το 1989 (δανείστηκε από φίλους), τον Τόμπρα με τις παρακολουθήσεις το 1986 (και το "δωράκι" των 500.000.000 δρχ), το γρηγορόσημο της μεταπολίτευσης (1974-σήμερα για τους νεώτερους), το μπαλόσημο της χούντας (1967-1974), το λάδωμα πριν και το μπαξίσι πιο πριν.

Και λέω ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Υπάρχει λύση ριζική! Τις αγελάδες που δεν έφταιγαν για την απληστία των καπιταλιστών τις βάφτισαν τρελές και ΤΙΣ ΚΑΨΑΝΕ! Τι πρέπει να κάνουμε γι αυτούς που ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ και ταυτόχρονα διαδίδουν την τρέλα της αγοράς και μας βάζουν να φαγωθούμε μεταξύ μας όπως οι κότες στα κοτέτσια της ΒΟΚΤΑΣ?

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΑΣΗ (Παρασκευή 5/3/2010 12.00-14.00, 1 μ.μ. στη Βουλή ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ)

Και κουβέντα με τους συναδέλφους, τους φίλους, τους συγγενείς, τους ΑΛΛΟΥΣ, γιατί αν δεν φωνάξουμε τώρα (πριν περάσουμε ο καθένας μόνος την πύλη της κόλασης) δεν θα υπάρχει κανείς να αντισταθεί.... ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

2 σχόλια:

yannidakis είπε...

να κανεις απεργια, να φωναξεις, ναι.
αλλα να πετυχεις τι;
απ'ολη την ιστορια εσυ καταλαβες οτι εχουμε λεφτα και απλα τα τρωνε οι νεοι;
αν, ναι, τραβα απεργησε :[

Ανώνυμος είπε...

οι νεοι;
Ελεος! Οι καπιταλιστές τραπεζίτες μας τα τρώνε και ο Γιαννιδάκης λέει ότι δεν βγαίνειτίποτα...