9.7.07

ΒΟΥΝΟ ή ΘΑΛΑΣΣΑ?

Η κυβέρνησή μας ακούει την ελληνική κοινωνία, σέβεται τις ανάγκες της και θα προχωρήσει...(όπου θέλει-λογαριασμό θα σας δώσει;)

Η κυβέρνησή μας προχωρά αποφασιστικά στην επίλυση όλων των προβλημάτων που της κληροδότησε το ανίκανο αντίπαλο κόμμα. Πέρα από τεχνητούς διαχωρισμούς παλεύουμε για μια καλύτερη Ελλάδα - πέρα από καταστροφολογίες - και την αξίζετε (στη μούρη).

Χτίζουμε τη Νέα ελλάδα με νέα υλικά: το ξύλο καίγεται εύκολα και φυτρώνει μόνο του, το τσιμέντο θέλει δουλιά πολλή και αυξάνει το ΑΕΠί μας - ΤΙ προτιμάτε?

Θα προστατέψουμε το περιβάλλον με κάθε αναγκαίο μέσο, ακόμα κι αν χρειαστεί να το πουλήσουμε. Άλλωστε οι πιο σύγχρονες ιδέες ακριβώς αυτό επιτάσσουν: τη σύμπραξη του κράτους με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις ώστε να προκύπτουν πολλαπλασιαστικά οφέλη.

Θα προστατέψουμε τις θάλασσές μας από όλους εσάς τους βρωμιάρηδες περιφράζοντας όλες τις ακτές και χτίζοντας φοβερά μοντέρνες καντίνες με εξοπλισμό (ξαπλώστρες με τραπεζάκι με ενσωματωμένο ψύκτη μπύρας, δορυφορικές ομπρέλες) και φουλ σέρβις (ειδικό μηχάνημα που καθαρίζει τις γόπες και ξαναστρώνει ιδανικά κάθε πρωί την άμμο, τζακούζι κλπ). Οι ατρόμητες ζαρντινιέρες που καθάρισαν τα σύνορά μας (Ομόνοια) θα εκδράμουν για να ενισχύσουν την Εθνική οικονομία μας προστατεύοντας το περιβάλλον από τους free campers: το πρόστιμο για παράνομη κατασκήνωση είναι πιο προσοδοφόρο από τους φόρους των ξενοδόχων και η πληρωμή πιο άμεση.

Και με τις νέες μας νομο-θετικές πρωτοβουλίες θα πάρουμε την προστασία του δάσους από τα ανίκανα χέρια του κράτους (§24) για να την δώσουμε στους πολίτες, στις τοπικές κοινωνίες, στους κατοίκους - είδατε καμιά φωτιά να ανάβει στην Εκάλη. Η πώληση των νέων οικιστικών ζωνών της Πάρνηθας στους εθελοντές θα δημιουργήσει και το απαραίτητο κονδύλι για να επισκευαστούν και οι πυροσβεστικές αντλίες. Άρα κι άλλη άνοδος του αεπί!

Επίσης θα επιλύσουμε το πρόβλημα της ανεργίας αποφασιστικά: θα απολύσουμε τους δασοπυροσβέστες και θα προσλάβουμε αγροφύλακες που είναι και οικολογικό επάγγελμα με προσφορά όλο το χρόνο.

Αμήν!

(Εννοείται ότι η εκκλησία ΜΑΣ μπορεί να χτίσει το συνεδριακό της κέντρο μέσα στα πεύκα - άλλωστε δεν είναι στην Πάρνηθα. Αρκετούς μπελάδες δεν έχει με όλα τα κουσούρια του αρχηγού;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: