8.8.08

ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (ΟΝΤΑΣ ΠΕΖΗ!)

ΡΕΘΥΜΝΟ, Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ!
ΕΠΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙ ΤΣΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟ ΜΠΙΣΙΚΛΕΤΙ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΗ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΓΟΥΟΡΜΙΝΓΚ ΤΣΕ ΤΣΙ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ . ΠΑΡΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ ΝΤΙΖΕΛ , ΒΑΛΕ ΜΩΡΕ ΒΕΝΖΙΝΑ ΤΣΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΤΣΙΝΓΚ . ΖΙΑ ΘΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΑΠΑΝΟΥ . (copy from http://press-gr.blogspot.com/2008/07/blog-post_3071.html)
Μέχρι τώρα στο Ρέθυμνο υπήρχε μια ομάδα μαυροπουκαμισάδων με 4Χ4 που δημιουργούσε φασαρίες. Τώρα τελευταία παρουσιάστηκε μια άλλη ομάδα πιο επικίνδυνη, που οδηγάει ποδήλατο και φοράει πορτοκαλί Lacoste.
ΚΑΝΕΝΑ Έλεος!!! ΣΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΔΕΞΙΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΣΕΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΤΟΥΝ!
(αν ήμουν ρατσιστής θα έλεγα ότι έτσι είναι όλοι αυτοί και πρέπει να τα δημοσιεύουμε για να ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε. Όμως έχουμε και το Γιωργάκη που είναι ποδηλάτης και Σοσιαλιστής... ... Κι αυτός μόνος του τράκαρε. Άσε, όλοι τους ίδιοι είναι, τον ίδιο αυξημένο μισθό παίρνουν (80% αύξηση ή κάνω λάθος) και φασαρία για τους ίδιους ασήμαντους λόγους κάνουν. Αλλά τα νοσοκομεία ή την Ολυμπιακή* μόνο για τη δουλιά τους την θέλουν...)
*Δεν σας γνώρισα κυρία Πιπιλή μου , χωρίς το μακιγιάζ που σας βάζουν στα κανάλια.Μόλις μπήκατε μέσα αρχίσατε να γκαρίζετε απρεπέστατα εναντίον του Μάκη Αρσένη επειδή για κάποιο λόγο σας ταλαιπώρησε η Ολυμπιακή .Στο τέλος αδιαφορόντας αν ενεχλείτε τους υπολοίπους επιβάτες βγάλατε το ρεφραίν :''Αυτό το μπορδέλο πρέπει να κλείσει''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: