17.6.09

ΛΑΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Με ευκαιρία την παράπλευρη απώλεια του ανθρωπισμού από μερικούς τζογαδόρους - ρουφιάνους - δημοσιογράφους (παράπλευρη, γιατί αυτό που τους κόστισε ήταν η χασούρα του χρηματιστηρίου) ξεκίνησαν, πλάι στην "ενημέρωση" από κουτσομπολιά και μπικίνι, να αβαντάρουν τους ναζί και το συνάδελφό τους Καρατζαφέρη. Επειδή η trash-tv δεν έχει πάτο, χρειάστηκε να γίνουν κώλος και βρακί όλο το προηγούμενο διάστημα, βοηθώντας τον μπουμπούκο να φτιάξει το σπιτικό του και την Πετρούλα να μας "φτιάξει" τον καιρό.
Όμως αρκεί. Και ο Λεβέντης προωθήθηκε κάποτε (μαζί με το φραπέ και τη φραπελιά) αλλά ήταν ακίνδυνος. Στην Ελλάδα, που βρίσκεται στο τούνελ της οικονομίας του Σημίτη από το '85, βρίσκουν οι φασίστες βολικούς αποδιοπομπαίους τράγους τους μετανάστες, που βομβαρδίζουν οι ΗΠΑ με σύμμαχο την Ελλάδα. Πριν φταίγαν οι Αλβανοί, μετά οι Ρωσοπόντιοι, οι Ρουμάνοι, οι Μουσουλμάνοι και ήδη Εβραίοι (καλά, ένας Λεβεντ-ό-βλαξ της "Ενώσεως Κεντρώων"!) καταγγέλλουν σαν το μέγιστο κίνδυνο την κινέζικη μαφία (τους λένε ερπετά οι φασίστες)... Οι Βολιώτες βρίζουν τους Λαρισαίους (που κλέβουν και όλα τα μηχανάκια και ποδήλατα από το Βόλο), σιχαίνονται τους Πηλιορείτες που "δε δίνουν τ' αγγέλου τους νερό" και ζηλεύουν τους Καρδιτσιώτες που έχουν πιάσει όλες τις καλές θέσεις στο δημόσιο (στο ...Βόλο). Σκεφτείτε να ξεκινήσουν σκούπες απέναντι στους "μετανάστες" με σύνθημα ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.
Ο "διχασμός", η "εθνική" μας κατάρα (για τους ανεγκέφαλους εθνικιστές), είναι το παλιό κλασικό κόλπο "διαίρει και βασίλευε", που χρησιμοποιεί ο Κα
ραμανλής (και πριν ο Ανδρέας - βλέπε τα "ρετιρέ") ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους: έχουν σταματήσει τις προσλήψεις αλλά και κάθε έλεγχο για εφαρμογή των νόμων και τα βάζουν με τον τελευταίο τροχό της άμαξας, τους μετανάστες. Φυσικά συνεχίζουν να ξοδεύουν εκατομμύρια για αποζημιώσεις - πρόωρες συνταξιοδοτήσεις (αυτές μας τρώνε τις δουλιές) προκειμένου να πάρουν τις μιζούλες τους για τις ιδιωτικοποιήσεις που προωθούν. Και να αγοράζουν πανάκριβα οπλικά συστήματα για να κοντράρουν τον κουμπάρο Ερντογάν και να βομβαρδίζουν τις χώρες των "λαθρο"μεταναστών (δεν είναι λόγος να φύγεις αν είσαι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Γεωργία, Αμπχαζία, Τσετσενία, Λίβανο, Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Σουδάν, Αιθιοπία, Σομαλία, Νιγηρία κ.λ.π. μέτωπα πολέμου?). Και αν τώρα η μετανάστευση είναι μικρή, τι θα γίνει αν οι καταστροφές αποκλείσουν τη δυνατότητα της επιβίωσης (ξηρασία, πλημμύρες, ασθένειες)? Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε?
ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡS ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε αρπάχτε κανα αράπικο ρε βλαμμένα

deker είπε...

Βεντούζα σε όλους τους μετανάστες...facial σε κάθε γαμοαλβανολάγνο.
Θα σας γαμήσουμε και θα ζητάτε κι άλλο.

SOCYACLIST είπε...

ugh
IQ ridicul