8.10.09

ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ! (πικνικ για πεζούς και ποδηλάτες)

Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θέλει οι αντιεξουσιαστές να είναι στην εξουσία και, την ίδια στιγμή, είναι ο πρωθυπουργός! (Θα έκανε ταυτόχρονα και ποδήλατο αλλά είναι γνωστό ότι δεν είναι πολύ καλός σ' αυτό.) Καλύτερος όμως από τον "ype(r)FTHINO" τέως που μπορεί να συνεχίσει να παίζει το playstation, για να νιώσει τη χαρά της νίκης... (για τους φασίστες του λάος και τους συμμάχους τους των "αυγών", άλλη φορά, τώρα τους ψηφτύσαμε ;)
Και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. έκανε τη μικρή καλή έκπληξη: μέσα σε λίγους μήνες από τη δημιουργία της έγινε το μόνο κόμμα της αριστεράς που μεγάλωσε το ποσοστό και τις ψήφους της! Ο κόσμος ξέρει τι χρειάζεται, θα το παλέψει (βλέπε την απεργία στο λιμάνι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση) και ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!
Αυτό που πρέπει να λείψει από την αριστερά σήμερα είναι ο σεχταρισμός και η υποτίμηση του κόσμου (βλέπε το 5 (!) στην απόφαση του ΚΚΕ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ). Και αν αυτά τα κόμματα δεν απαλλαγούν από το ρεφορμισμό (βλέπε "στη Βουλή από θέση συνεπής αριστερής και προγραμματικής αντιπολίτευσης") θα συνεχίσουν να κάνουν ποδήλατο με στραβό τιμόνι...
Αφού όλα πάνε καλά ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΚΝΙΚ!
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 OKΤΩΒΡΙΟΥ 2009
13:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ – 19:00 (σχετικά αυστηρά)
Ένα οικο-πικνίκ στο φθινόπωροSound installation:
Spyweirdos (13:00 – 15:00)
George Palamiotis (15:00-17:00)
Espeekay (17:00-19:00)
:: unsound :: live field :: non-music :: eco-loops ::
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ:
ΠΟΔΗΛΑΤΑ GROUP RIDE ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ:ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (ΟΔΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ), 12:00
ΠΕΖΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΟΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ (ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ), 12:00

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i podilates stin a8ina einai poly floroi gia na paroun papaki kai talaiporoun ton kosmo

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να πω πως είσαι χαζούς?? Δεν νομιζω !! Πως κάτι σου έχει χαλάσει την μέρα σου???
Όταν έχει κίνηση και δεν μπορείς να κουνηθείς!! και δεν έχει ποδηλατοπορεια ή βόλτα τι κάνεις?? Τότε δεν μιλάτε!! Η αλλαγές στην ζωή μας θέλουν και κότσια!! και λίγες θυσίες!!
Εγώ κάνω 40 κμ να πάω και να έρθω από την δουλειά μου!! και πλέον δεν χαλάω βενζίνη , ούτε μηχανάκια ούτε τρίχες κατσαρές!! δοκίμασε του αδερφέ!! Και μην Γκρινιάζεις κανε κάτι!! το οφείλεις στα παιδιά σου!!
http://www.podilates.gr/biketowork